České koláče.

neděle 16. únor 2014 09:41

Přiznám se, nerada je dělám. Ono se lehce řekne, upeč je, ale když už tedy, tak aspoň z kila mouky, to je taky fůůůra času. Ale musím říct, že se povedly, hotový peřinky, to asi dělají i ty předem našlehané žloutky s cukrem a máslem. A vůbec největší negativum vidím v tom, že při donáškách (ještě teplých) na stůl jsou možná rychleji v čudu, než jak trvala celá jejich příprava, uf.

DSC_0998.jpg

Už těsto ubývá, spějeme do závěrečného finiše.

DSC_1001.jpg

DSC_1003.jpg

DSC_1005.jpg

DSC_1007.jpg

Ivana Flugrová

Ivana Flugrová

Ivana Flugrová

Sleduji běh událostí kolem sebe a koukám na svět skrz objektiv fotoaparátu.

Myšlenka je příčinou a reakce podvědomí účinkem.

REPUTACE AUTORA:
0,00

Seznam rubrik

Tipy autora